Om oss

rpt

Jon Myrebøe

Kjeveortoped

Jon er fra Larvik og ble uteksaminert som tannlege ved Universitetet i Oslo i 2001. Han tok spesialisteksamen som kjeveortoped i 2006 og har drevet klinikken siden 2005.

rpt

Øystein Reikvam

Kjeveortoped

Øystein jobber deltid hos oss. Resten av tiden jobber han ved Sandefjord Tannregulering.  I 2013 avsluttet han videreutdannelsen i kjeveortopedi, og begynte hos oss som kjeveortoped i 2016.

rpt

Ingvild Nyquist Borgeraas

Tannlege

Ingvild er en erfaren allmenntannlege fra Larvik. Hun ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2002. Hun har tidligere hatt klinikk i Oslo og vært overtannlege i Tannhelsetjenesten i Vestfold. Hun begynte ved klinikken i 2015.

rpt

Martine Høydalsmo

Tannpleier

Martine er autorisert tannpleier uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 2020, og startet hos oss i 2020. Hun jobber med undersøkelser av tenner og tannkjøtt og har et spesielt fokus på forebygging og behandling av tannkjøttsykdommer. Martine var i tillegg ferdig utdannet som autorisert tannhelsesekretær i 2011, og har bred erfaring fra private klinikker siden da.
 
rpt

Kristin Kaaberg Dahl

Tannhelsesekretær

Kristin var ferdig utdannet som autorisert tannhelsesekretær i 1997 og har jobbet på denne klinikken siden da. Kristin er en av dem du møter når du er hos reguleringstannlegen.

rpt

Tove Svendsen Pape

Tannhelsesekretær

Tove er autorisert tannhelsesekretær som siden 1976 har jobbet ved både private og offentlige tannklinikker. Siden 2015 har hun jobbet ved denne klinikken. Tove møter du hos allmenntannlegen.

cecilie-baumann-karlsen-resized-v2

Cecilie Baumann Karlsen

Tannhelsesekretær

Cecilie var ferdigutdannet som autorisert tannhelsesekretær siden 1997 og har siden da jobbet ved både private og offentlige tannklinikker. På denne klinikken har hun jobbet siden 2013. Cecilie er en av dem du møter når du er hos reguleringstannlegen.

rpt

Janne Islann

Tannlegeassistent

Janne er en erfaren tannlegeassistent som er en av dem du møter når du er hos reguleringstannlegen. Hun har jobbet ved klinikken siden 1998.